ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • Κάθε μέρα 8πμ - 10μμ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις παραγγελίες έως 26/5!

SALE -10%
BEAUTE DE NUIT - ΧΡΟΝΟ-ΕΝΕΡΓΟ ΖΕΛ

BEAUTE DE NUIT - ΧΡΟΝΟ-ΕΝΕΡΓΟ ΖΕΛ

GALENIC Κωδικός προϊόντος: 00000034315
Μοιραστείτε το!

BEAUTE DE NUIT - ΧΡΟΝΟ-ΕΝΕΡΓΟ ΖΕΛ

GALENIC Κωδικός προϊόντος: 00000034315
50,00 € 45,00 € 50ml
Κατόπιν παραγγελίας
Το προϊόν αυτό παραγγέλνεται από τα φυσικά καταστήματα attica. Θα ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα του είδους εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το δέρμα είναι ξεκούραστο και δροσερό με λαμπερό χρώμα. Είναι λείο, απίστευτα απαλό, γεμάτο, πιο όμορφο, πιο νεανικό σαν αναγεννημένο. Η κρέμα BEAUTE DE NUIT της Galenic έχει δημιουργηθεί με μια χρονο-προγραμματισμένη δραστηριότητα το chrono- patch geltm. Το CHRONO-PATCH GELTM είναι μία καινοτόμος δομή που συνδυάζει με ισορροπημένο τρόπο ένα ζελ σε μορφή υδάτινου υποστρώματος (patch), που ενυδατώνει το δέρμα τη νύχτα ακολουθώντας τους φυσιολογικούς του ρυθμούς. Η Μακρο-πρωτεάση των Καρικοειδών απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και απελευθερώνει την ανώτερη στοιβάδα του δέρματος. Έτσι στη 1 το πρωΐ που η κυτταρική ανανέωση βρίσκεται στο απόγειό της, τα κύτταρα που μόλις γεννήθηκαν ανεβαίνουν πιο εύκολα στην επιφάνεια και παίρνουν θέση ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα για να δημιουργήσουν ένα «νέο δέρμα».
ΧΡΗΣΗ
Εφαρμόστε καθημερινά το βράδυ στο πρόσωπό σας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μακρο-πρωτεάση των Καρικοειδών - Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα με σεβασμό στο δέρμα. Υφή σχεδιασμένη για διατήρηση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος προκειμένου να μην αλλοιώνεται. - Μένει στην επιφάνεια του δέρματος. χάρη στο μεγάλο του μέγεθος. Φυτική γλυκερίνη, Σορβιτόλη,Γλυκόζη - Άμεση δράση με την επαφή του στα νεκρά κύτταρα που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος. Μικρομόρια - Ενυδάτωση του δέρματος. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Υπερκαθαρό νερό, Περισσότερο από 80% -Το πλέον κατάλληλο περιβάλλον για τη μακρο-πρωτεάση. Πολυμερείς πηκτικές ουσίες - Σχηματισμός επιφανειακού υποστρώματος γέλης που κάνει πυκνότερη την υδάτινη φάση. Υπερσυμπυκνωμένο υαλουρονικό οξύ- Ενισχύει και δημιουργεί υπόστρωμα στην επιδερμίδα. Πολύ μεγάλο μοριακό βάρος– Δόση x 10 vs Κρέμα- Eνισχύει την ενυδάτωσ.η 2 σιλικόνες- Η μια για να μην κολλά το υπόστρωμα, η άλλη για απαλότητα
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ