ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ E-SHOP

των πολυκαταστημάτων attica!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες αξίας 50€ και άνω!

HERB BALSAM COLORANT

KORRES Κωδικός προϊόντος: 00000006149
Μοιραστείτε το!

HERB BALSAM COLORANT

KORRES Κωδικός προϊόντος: 00000006149
13,90 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Προσφέρει φυσικό και οµοιόµορφο χρώµα και καλύπτει τις λευκές και γκρίζες τρίχες από την πρώτη κιόλας χρήση. Ταυτόχρονα προστατεύει, αναζωογονεί και δίνει όγκο και λάµψη στα µαλλιά, χάρη στην εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε εκχυλίσµατα βοτάνων. Δεν περιέχει αμμωνία, η συχνή χρήση της οποίας μπορεί να βλάψει τα μαλλιά. Είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να εφαρμοστεί στο σπίτι ή το κομμωτήριο. Χρόνος αναμονής 20-40 λεπτά.
ΧΡΗΣΗ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι βαφές μαλλιών μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για χρήση σε άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών. ΜΗ ΒΑΦΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝ: Έχετε εξάνθημα στο πρόσωπό σας ή ευαίσθητο, ερεθισμένο και πληγωμένο τριχωτό της κεφαλής. Είχατε ποτέ οποιαδήποτε αντίδραση μετά το βάψιμο των μαλλιών σας. Είχατε, στο παρελθόν, αντίδραση σε προσωρινό τατουάζ μαύρης χένας. Να μη χρησιμοποιείται για τη χρώση των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Η μη τήρηση αυτής της οδηγίας μπορεί να προκαλέσει τύφλωση. Να χρησιμοποιούνται τα περιεχόμενα κατάλληλα προστατευτικά γάντια μιας χρήσης σε όλα τα στάδια της εφαρμογής του προϊόντος. Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια. Ξεπλύνετε αμέσως τα μάτια, εάν έλθουν σε επαφή με το προϊόν. Αποφύγετε την άσκοπη επαφή με το δέρμα. Ξεπλένετε καλά τα μαλλιά μετά τη χρήση.Φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά. Μόνο για εξωτερική χρήση. Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων 210 7793777 Περιέχει φαινυλενοδιαμίνες και υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ). Φυλάσσετε το προϊόν μακριά από θερμότητα και φως σε θερμοκρασία μεταξύ 5-27°C.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
PEG-2 OLEAMINE. AQUA (WATER). COCAMIDE DEA. ALCOHOL DENAT (ALCOHOL). PROPYLENE GLYCOL. OLEIC ACID. ETHANOLAMINE. p-PHENYLENEDIAMINE. SODIUM SULFITE. TETRASODIUM EDTA. HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN(TRITICUM VULGARE, SOY, CORN, AVENA SATIVA). SODIUM ERYTHORBATE. N,N-BIS(2-HYDROXYETHYL)-p-PHENYLENEDIAMINE SULFATE. 2-AMINO-4-HYDROXYETHYLAMINOANISOLE SULFATE. 4-CHLORORESORCINOL.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ