ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • Κάθε μέρα 8πμ - 10μμ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις παραγγελίες έως 22/9!

VETYVER SCENTED CANDLE

VETYVER SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000015966
Μοιραστείτε το!

VETYVER SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000015966
52,50 € 190gr
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το Vetyver Scented Candle 190gr, ένα αρωματικό κερί χώρου που αφήνει στην ατμόσφαιρα ένα γήινο και πικάντικο άρωμα εξαιτίας του vetiver. Μια υγρή και ταυτόχρονα ξηρή αίσθηση. Μια ζεστή και ταυτόχρονα ψυχρή ηχώ του αγαπημένου αρώματος Vetyverio.
ΧΡΗΣΗ
Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το Vetyver Scented Candle 190gr, αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς. Ασφάλεια: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Πάντα να τοποθετείτε το κερί σας σε μία επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα, μακριά από ύφασμα. Μην τοποθετείτε το κερί σας σε επιφάνεια από μάρμαρο ή γυαλί. Αν το κάτω μέρος του ποτηριού είναι ζεστό και έρθει σε επαφή με ένα κρύο υλικό, το γυαλί μπορεί να σπάσει.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Aqua/Water/Eau, Citral, Citronellol, Geraniol, Lilial, Limonene, Linalool. Ingredients are subject to change at the manufacturer’s discretion. For the most complete and up-to-date information, refer to the product packaging.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ