ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις παραγγελίες!

L' ELIDE CANDLE

L' ELIDE CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000056098
Μοιραστείτε το!

L' ELIDE CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000056098
71,50 € 220 gr
Επιλέξτε:

L' ELIDE CANDLE

220 gr
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το μοναδικό άρωμα του κεριού L'Elide αντιπροσωπεύει το άρωμα του Eau d’Elide που δημιουργήθηκε το 1988 από τον οίκο Diptyque και ήρθε να προστεθεί στην συλλογή 34.
Προέρχεται από το βουκολικό άρωμα της αρχαίας ελληνικής υπαίθρου όπου κάτω από τον ήλιο κατοικεί ο Φαύνος, ενα μυστικιστικό πλάσμα που αντιπροσωπεύει τον θεό Πάνα. Ο Φαύνος διακοσμούσε το μπουκάλι του Eau d' Elide και τώρα διακοσμεί το νέο κερί L'Elide σε μια μαύρη σκαλιστή πορσελάνη. Τα στοιχεία που συνθέτουν το άρωμα του κεριού είναι Νεράντζι, Λεβάντα, Μοσχοκάρυδο και Σανταλόξυλο.
ΧΡΗΣΗ
Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το L'Elide Candle 220 gr, αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς. Ασφάλεια: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Πάντα να τοποθετείτε το κερί σας σε μία επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα, μακριά από ύφασμα. Μην τοποθετείτε το κερί σας σε επιφάνεια από μάρμαρο ή γυαλί. Αν το κάτω μέρος του ποτηριού είναι ζεστό και έρθει σε επαφή με ένα κρύο υλικό, το γυαλί μπορεί να σπάσει.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ