ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • Κάθε μέρα 8πμ - 10μμ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες αξίας 45€ και άνω!

INCENSE TEARS SCENTED CANDLE

INCENSE TEARS SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000046975

INCENSE TEARS SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000046975
Μοιραστείτε το!
Limited Edition

INCENSE TEARS SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000046975
60,50 € 190gr
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αστερισμοί, νοητές γραμμές που εντοπίζονται στον ουρανό από ανθρώπους που προσπαθούν να δαμάσουν τη νύχτα. Μεταξύ των αστερισμών βρίσκεται ο Μονόκερος, ο Δράκος και ο Φοίνικας που ενέπνευσαν τον Philippe Baudelocque και την diptyque για να δημιουργήσουν αυτή τη σειρά τριών κεριών που σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι κάτω από έναν έναστρο θόλο.
Το Incense Tears Scented Candle 190gr με συμβολισμό τον Φοίνικα και με βασικά συστατικά: κανέλλα από το Λάος, αιθέριο έλαιο Λιβανιού από τη Σομαλία, αιθέριο έλαιο μύρου.
Ο αινιγματικός Φοίνικας, γεννημένος από τις στάχτες του, ενέπνευσε αυτό το μπλε κερί, συμβολίζοντας την αθανασία. Κατοικεί σε μία αρωματική φωλιά, κατασκευασμένη από φρέσκα φύλλα δάφνης, φίνα κλαδιά Νάρδου, κανέλα και μύρο.
ΧΡΗΣΗ
Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το Incense Tears Scented Candle 190gr, αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς. Ασφάλεια: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Πάντα να τοποθετείτε το κερί σας σε μία επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα, μακριά από ύφασμα. Μην τοποθετείτε το κερί σας σε επιφάνεια από μάρμαρο ή γυαλί. Αν το κάτω μέρος του ποτηριού είναι ζεστό και έρθει σε επαφή με ένα κρύο υλικό, το γυαλί μπορεί να σπάσει.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ