ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • Κάθε μέρα 8πμ - 10μμ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες αξίας 45€ και άνω!

FROSTED FOREST SCENTED CANDLE

FROSTED FOREST SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000046976

FROSTED FOREST SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000046976
Μοιραστείτε το!
Limited Edition

FROSTED FOREST SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000046976
60,50 € 190gr
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αστερισμοί, νοητές γραμμές που εντοπίζονται στον ουρανό από ανθρώπους που προσπαθούν να δαμάσουν τη νύχτα. Μεταξύ των αστερισμών βρίσκεται ο Μονόκερος, ο Δράκος και ο Φοίνικας που ενέπνευσαν τον Philippe Baudelocque και την diptyque για να δημιουργήσουν αυτή τη σειρά τριών κεριών που σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι κάτω από έναν έναστρο θόλο.
To Frosted Forest Scented Candle 190grμε συμβολισμό τον Μονόκερο, με βασικά συστατικά: πευκοβελόνες, ξύλο χινόκι, μέντα.
Ως συμβολισμός, ο Μονόκερος θεωρούταν πολύ σημαντικός κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα. Αντιπροσώπευε την αρμονία, την τάξη και την ομορφιά. Συσχετίστηκε με το πράσινο χρώμα, φέρνοντας στο νου μαγικά δάση, συναρπαστικούς περιπάτους ανάμεσα σε μαγευτικά μονοπάτια που σχηματίζουν τα πεύκα. Η πολύτιμη μοναδική μυρωδιά ρητίνης, μας θυμίζει ότι το κέρας του ήταν αποκλειστικά για τους βασιλιάδες καθώς πιστεύεται ότι είχε υπερφυσικές δυνάμεις.
ΧΡΗΣΗ
Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το Frosted Forest Scented Candle 190gr, αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς. Ασφάλεια: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Πάντα να τοποθετείτε το κερί σας σε μία επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα, μακριά από ύφασμα. Μην τοποθετείτε το κερί σας σε επιφάνεια από μάρμαρο ή γυαλί. Αν το κάτω μέρος του ποτηριού είναι ζεστό και έρθει σε επαφή με ένα κρύο υλικό, το γυαλί μπορεί να σπάσει.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ