ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • Κάθε μέρα 8πμ - 10μμ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις παραγγελίες έως 22/9!

FIERY ORANGE SCENTED CANDLE

FIERY ORANGE SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000046974

FIERY ORANGE SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000046974
Μοιραστείτε το!
Limited Edition

FIERY ORANGE SCENTED CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000046974
60,50 € 190gr
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αστερισμοί, νοητές γραμμές που εντοπίζονται στον ουρανό από ανθρώπους που προσπαθούν να δαμάσουν τη νύχτα. Μεταξύ των αστερισμών βρίσκεται ο Μονόκερος, ο Δράκος και ο Φοίνικας που ενέπνευσαν τον Philippe Baudelocque και την diptyque για να δημιουργήσουν αυτή τη σειρά τριών κεριών που σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι κάτω από έναν έναστρο θόλο.
To Fiery Orange Scented Candle 190gr με συμβολισμό τον Δράκο και με βασικά συστατικά: πορτοκάλι Ιταλίας, αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου, αιθέριο έλαιο Άρκευθου.
Ο δράκος ήταν ο φύλακας του κήπου των Εσπερίδων, απ’ όπου έρεε το νέκταρ των θεών, προστατευμένο από ένα υπέροχο δέντρο με χρυσά μήλα που ήταν τόσο φωτεινά όσο και ο φρουρός του. Φανταχτερό και λαμπερό, προκαλεί με το κόκκινο χρώμα και τη θερμότητα της φωτιάς.
ΧΡΗΣΗ
Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το κερί Fiery Orange Scented Candle 190gr, αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς. Ασφάλεια: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Πάντα να τοποθετείτε το κερί σας σε μία επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα, μακριά από ύφασμα. Μην τοποθετείτε το κερί σας σε επιφάνεια από μάρμαρο ή γυαλί. Αν το κάτω μέρος του ποτηριού είναι ζεστό και έρθει σε επαφή με ένα κρύο υλικό, το γυαλί μπορεί να σπάσει.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ