ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις παραγγελίες!

DAMASCENA CANDLE

DAMASCENA CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000062122

DAMASCENA CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000062122
Μοιραστείτε το!
Limited Edition

DAMASCENA CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000062122
62,50 € 190gr
Κατόπιν παραγγελίας
Το προϊόν αυτό παραγγέλνεται από τα φυσικά καταστήματα attica. Θα ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα του είδους εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το δαμασκηνό τριαντάφυλλο (Damascena rose) ονομάζεται και τριαντάφυλλο της Δαμασκού προς τιμήν του τόπου καταγωγής του. Σύμφωνα με τη λαογραφία, ήρθε στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια των σταυροφοριών. Τα πυκνά και πολυτελή άνθη ενέπνευσαν τον σχεδιασμό της συσκευασίας του Damascena Candle 190gr.
Μπορείτε να το ανάψετε μόνο του ή μαζί με το κερί Centifolia από την ίδια συλλογή για έναν υπέροχο αρωματικό συνδυασμό στην ατμόσφαιρα.
ΧΡΗΣΗ
Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το Damascena Candle 190gr, αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς. Ασφάλεια: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Πάντα να τοποθετείτε το κερί σας σε μία επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα, μακριά από ύφασμα. Μην τοποθετείτε το κερί σας σε επιφάνεια από μάρμαρο ή γυαλί. Αν το κάτω μέρος του ποτηριού είναι ζεστό και έρθει σε επαφή με ένα κρύο υλικό, το γυαλί μπορεί να σπάσει.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ