ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις παραγγελίες!

CENTIFOLIA CANDLE

CENTIFOLIA CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000062120

CENTIFOLIA CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000062120
Μοιραστείτε το!
Limited Edition

CENTIFOLIA CANDLE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000062120
62,50 € 190gr
Κατόπιν παραγγελίας
Το προϊόν αυτό παραγγέλνεται από τα φυσικά καταστήματα attica. Θα ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα του είδους εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Για πρώτη φορά ένα κερί αιχμαλωτίζει το άρωμα του εκατόφυλλου τριαντάφυλλου καθώς ανθίζει, αποκαλύπτοντας τις φρέσκες, ντελικάτες και διακριτικά πικάντικες νότες του.
Το εκατόφυλλο τριαντάφυλλο (Centifolia Rose) το οποίο ονομάζεται και Μαγιάτικο λόγω του μήνα της συγκομιδής καλλιεργείται στην περιοχή Γκρας της Γαλλίας από τον 16ο αιώνα. Λέγεται πως αριθμεί εκατό πέταλα κάτι που ενέπνευσε και τον σχεδιασμό των συσκευασιών της συλλογής.
Το κερί Centifolia 190 gr μπορείτε να το ανάψετε μόνο του ή μαζί με το κερί Damascena από την ίδια συλλογή για έναν υπέροχο αρωματικό συνδυασμό στην ατμόσφαιρα.
ΧΡΗΣΗ
Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το Centifolia Candle 190gr, αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς. Ασφάλεια: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Πάντα να τοποθετείτε το κερί σας σε μία επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα, μακριά από ύφασμα. Μην τοποθετείτε το κερί σας σε επιφάνεια από μάρμαρο ή γυαλί. Αν το κάτω μέρος του ποτηριού είναι ζεστό και έρθει σε επαφή με ένα κρύο υλικό, το γυαλί μπορεί να σπάσει.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ