ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις παραγγελίες!

CANDLE PROTECTIVE PINE

CANDLE PROTECTIVE PINE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000069360

CANDLE PROTECTIVE PINE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000069360
Μοιραστείτε το!
Limited Edition

CANDLE PROTECTIVE PINE

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000069360
33,00 € 70gr
1
Δεν υπάρχει απόθεμα Ενημέρωση Διαθεσιμότητας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η Diptyque δημιούργησε 3 νέα κεριά, όπου το καθένα μεταφέρει μια ευχή για το νέο χρόνο: προστασία, τύχη και αρμονία. Το κερί Protective Pine 70gr θα τυλίξει την προστατευτική του αύρα γύρω από αυτούς που το φωτίζουν, με νότες από πεύκο Σιβηρίας και Βαλσάμ, κέδρο και αρωματικές νότες βασιλικού και φασκόμηλου. Το πράσινο χρώμα συμβολίζει την ελπίδα και τα διακοσμητικά γούρια του σκοπευτικού αστέρος, του συλλέκτη των ονείρων και του σκαθαριού, προστατεύοουν από τα κακό πνεύματα.
ΧΡΗΣΗ
Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το κερί, αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς.

Ασφάλεια: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Πάντα να τοποθετείτε το κερί σας σε μία επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα, μακριά από ύφασμα. Μην τοποθετείτε το κερί σας σε επιφάνεια από μάρμαρο ή γυαλί. Αν το κάτω μέρος του ποτηριού είναι ζεστό και έρθει σε επαφή με ένα κρύο υλικό, το γυαλί μπορεί να σπάσει.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ