ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες αξίας 45€ και άνω!

CANDLE LUCKY FLOWERS

CANDLE LUCKY FLOWERS

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000069353

CANDLE LUCKY FLOWERS

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000069353
Μοιραστείτε το!
Limited Edition

CANDLE LUCKY FLOWERS

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000069353
62,00 € 190gr
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η Diptyque δημιούργησε 3 νέα κεριά, όπου το καθένα μεταφέρει μια ευχή για το νέο χρόνο: προστασία, τύχη και αρμονία. Το κερί Lucky Flowers 190gr με νότες τριαντάφυλλου, γαρίφαλου και γλυκάνισου, δημιουργεί ένα λαμπερό, ελπιδοφόρο τόνο για την έξοδο της παλιάς χρονιάς και την υποδοχή της νέας. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την ενέργεια και τα διακοσμητικά γούρια του τριφυλλιού και της maneki-neko γάτας φέρουν καλή τύχη.
ΧΡΗΣΗ
Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το κερί, αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς.

Ασφάλεια: Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. Πάντα να τοποθετείτε το κερί σας σε μία επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα, μακριά από ύφασμα. Μην τοποθετείτε το κερί σας σε επιφάνεια από μάρμαρο ή γυαλί. Αν το κάτω μέρος του ποτηριού είναι ζεστό και έρθει σε επαφή με ένα κρύο υλικό, το γυαλί μπορεί να σπάσει.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ