ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ της επιλογής σας

με κάθε παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες αξίας 45€ και άνω!

AROMATHERAPY BLEND – FOCUS

AROMATHERAPY BLEND – FOCUS

NEAL’S YARD REMEDIES Κωδικός προϊόντος: 00000003011
Μοιραστείτε το!

AROMATHERAPY BLEND – FOCUS

NEAL’S YARD REMEDIES Κωδικός προϊόντος: 00000003011
14,00 € 10ml
Κατόπιν παραγγελίας
Το προϊόν αυτό παραγγέλνεται από τα φυσικά καταστήματα attica. Θα ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα του είδους εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το Aromatherapy Blend – Focus 10ml, αρωματοθεραπευτικό μίγμα για Συγκέντρωση. ΒΑΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η σύνθεση αυτή από δυόσμο και δενδρολίβανο βοηθά τη σκέψη να καθαρίσει και το πνεύμα να επανεστιάσει στην ουσία. Θα σας ενισχύσει στην προσπάθειά σας να ανταποκριθείτε σε δύσκολα καθήκοντα και στις απαιτήσεις της ακαδημαϊκής μάθησης, ανανεωμένοι, με σθένος και διαύγεια. Ιδανικό για την ατμόσφαιρα του χώρου.
ΧΡΗΣΗ
Εισπνοές: Για αίσθηση καθαρισμού της αναπνευστικής οδού και διαύγειας του μυαλού, προσθέτετε 4-6 σταγόνες του Aromatherapy Blend – Focus 10ml σε ένα μπολ με καυτό νερό που αχνίζει. Κρατήστε πάνω από το κεφάλι ανοιχτή μια πετσέτα, σαν τέντα που εγκλωβίζει τον ατμό, και γείρετε επάνω από το δοχείο με το νερό που αχνίζει, εισπνέοντας για λίγα λεπτά τον αρωματισμένο ατμό. Ατμόσφαιρα χώρου: Τα αιθέρια έλαια είναι ιδανικά ως αποσμητικά χώρου, αρωματίζοντας το δωμάτιο και δημιουργώντας όμορφη διάθεση. Απλώς προσθέτετε μερικές σταγόνες στη συσκευή εξάτμισης ή ατμοποίησης, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευής. Γενικές οδηγίες: Να μην έλθει σε επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Φυλάσσετέ το μακριά από παιδιά. Εύφλεκτο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Έλαιο φύλλων Rosmarinus officinalis (δενδρολίβανο)*, έλαιο φλοίδας Citrus sinensis (πορτοκάλι)*, έλαιο φλοίδας Citrus paradisi m. (γκρέιπφρουτ)*, έλαιο μπουμπουκιού Eugenia caryophyllata (γαρυφαλλο)*, έλαιο βοτάνου Mentha spicata (δυόσμος)*, έλαιο φύλλου Laurus nobilis (δάφνη)*, έλαιο Abies alba (βελόνες λευκής ελάτης)*, κιτράλη, κιτρονελλόλη, ευγενόλη, φαρνεσόλη, γερανιόλη, ισοευγενόλη, λιμονένιο, λιναλόλη. *Βιολογικά παρασκευασμένο συστατικό. Φυσικό συστατικό των αναφερόμενων αιθέριων ελαίων. Αποτελείται από 100% βιολογικά συστατικά. Αυστηρά φυτικό προϊόν.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ